Verzuim

SV Werkt. Voor jou. Als ZZP’er of in vaste dienst.
Als verzuimspecialist, casemanager of arbeidsdeskundige houd jij je bezig met vraagstukken omtrent verzuim en alle uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Jij weet als geen ander dat (ziekte)verzuim soms dik in de papieren kan oplopen, zowel administratief als financieel.

Jij bent uit het juiste hout gesneden. Dat betekent dat jij als interimmer accuraat bent en snel de vinger op de zere plek kan leggen. Misschien heb je net fris je HBO opleiding afgerond en ben je klaar om een gave interim uitdaging aan te gaan. Of wellicht ben je een ervaren casemanager die klaar is voor de volgende stap.

Bekijk nu de vacatures

SV Werkt biedt jou als specialist uitdagende functies bij uiteenlopende organisaties op het gebied van verzuim. Doordat wij beschikken over een breed netwerk en jarenlange kennis op het gebied van detachering, weten wij de juiste connectie te maken tussen jou en een passend bedrijf.

SV Werkt. Voor de organisatie.
De naam zegt het al: een organisatie betekent organiseren, zeker op het gebied van verzuim. Ziekte en afwezigheid is al vervelend genoeg – dan is het fijn als er een gespecialiseerde interim professional de zorg rondom de regelgeving en de papierwinkel uit handen kan nemen.

Jij zoekt casemanagers die uit het juiste hout zijn gesneden. Verzuimspecialisten die klaar zijn voor een uitdaging en met een heldere visie orde op zaken stellen en de regels en wetgeving van haver tot gort kennen. Het enige wat je hoeft te doen is de functieomschrijving en/of hulpvraag bij ons neer te leggen, dan vinden wij jouw nieuwe verzuimvedette.

Maak nu een afspraak

SV Werkt beschikt over een indrukwekkend portfolio met een enorme diversiteit aan interim professionals. Ieder bedrijf en elk vraagstuk vraagt om een ander talent. Wij zorgen voor de beste match, passend bij de behoefte van jouw organisatie.

SV WERKT

Vacatures Verzuim

Alles accepteren